07 oktober 2018| HALLOWEENDARTS !!

Halloween Darts 2018

Darten zoals je NIET gewend bent, spelvormen die je niet kunt voorbereiden, zoals de beruchte Ring van Rob! Dit wil je niet missen, en alle leden mogen meedoen! Ken je iemand die niet bekend is met DVL, maar mee wil doen, dan zijn die welkom voor het vriendelijke prijsje van 2.50 euro. En omdat het in Halloweenstijl is, vragen wij alle bezoekers zich te verkleden in Halloween stijl, ook hier zijn leuke prijzen voor. Elk jaar zijn er meer en meer leden die zich verkleden, dus schaam je niet ! Geef je op via: e-mail of DVL pagina

HALLOWEENDARTS 2018
Datum: zaterdag 27 oktober 2018
locatie: Buurthuis de Windhoek
Aanvang: 13.00 uur, starten 14.00 uur
LEEFTIJD: LET OP: Vanaf 18 jaar !
kosten: GRATIS, introducé 2,50 euro
Maximum deelnemers: 56

Bron: bestuur03 oktober 2018| Belangrijk nieuws over de jeugd!!

Een aantal ouders heeft ons benaderd dat wij in het nieuwe seizoen een vrijdag hebben gekozen welke om meerdere redenen niet past in hun planning. Na overleg heeft het bestuur daarom besloten om de jeugd voortaan om de week te laten spelen vanaf deze vrijdag. Dat betekent dat er AANSTAANDE VRIJDAG 5 OKTOBER jeugddarten is vanaf 16:00 uur! De volgende speeldag zal dan zijn 19 oktober, en zo om de week. De DVL agenda is hier ook op aangepast.

Bron: bestuur03 oktober 2018| Bestuursnieuws

Helaas heeft Joel het bestuur laten weten te stoppen met zijn werk voor DVL. Als DVL vinden wij dit zeer spijtig, en danken wij hem voor de jaren trouwe hulp aan de vereniging. Wij wensen Joel veel succes met zijn werkzaamheden bij de FDD. Joel stopt om persoonlijke redenen. Het bestuur heeft besloten om voorlopig GEEN vervanger aan te stellen, en als 4-mans bestuur door te gaan. Bij de ALV in mei 2019 zal de functie van secretaris dan verkiesbaar zijn. Geinteresseerden kunnen zich melden via ons emailadres, door een motivatie te schrijven waarom hij/zij denkt een goede secretaris te kunnen zijn. Let op: we zijn specifiek op zoek naar een secretaris, dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor een deel van het administratieve werk van de vereniging alsmede communicatie naar de pers en dergelijke. Wij verwachten dan ook dat je hier enige ervaring mee hebt, en dit goed kan invullen.

Bron: bestuur28 augustus 2018| Nieuw Seizoen

We gaan weer beginnen! En wel vanaf 31 augustus, aanvang om 20:00! De jeugd zal iets later weer beginnen, en wel vanaf vrijdag 14 augustus om 16:00. De jeugd blijft voorlopig elke twee weken spelen. Er zullen ook dit jaar weer meerdere teams zijn die de donderdag avond gebruiken als thuis speelavond in MFA de windhoek, houdt de agenda in de gaten. Iedereen een goed seizoen gewenst !

Bron: bestuur